Βέλγιο: Τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τρεις σοβαρά τραυματίες από εκτός ελέγχου «μαγικό χαλί»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 12:43 Βέλγιο: Τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τρεις σοβαρά τραυματίες από εκτός ελέγχου «μαγικό χαλί»

Επισκέπτες του λούνα παρκ κατέγραψαν σε βίντεο το ατύχημα

Δραματική εξέλιξη είχε η βόλτα σε «μαγικό χαλί» λούνα παρκ στο Βέλγιο όταν το παιχνίδι άρχισε να κινείται εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα αρκετοί από όσους βρίσκονταν μέσα σε αυτό να εκτοξευθούν και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με το RTL Info ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ένα 10χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Άλλοι επισκέπτες του λούνα παρκ κατέγραψαν, μάλιστα, σε βίντεο τη στιγμή του ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο φαίνεται το «μαγικό χαλί» να βγάζει καπνούς και να κινείται με μεγαλύτερη του κανονικού ατύχημα με αποτέλεσμα την «εκτόξευση» των επιβατών του.

Από τους 10 τραυματίες στους επτά χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο λούνα παρκ που βρίσκεται στο χωριό Λα Εστρ στο νοτιοδυτικό Βέλγιο.

Εκτός από την πολυτραυματία 10χρονη, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και μια νεαρή γυναίκα ενώ σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και ο τρίτος σοβάρα τραυματίας.

Παρά το ατύχημα, πάντως, ο δήμαρχος της πόλης Μανάζ, στην οποία υπάγεται διοικητικά η περιοχή στην οποία βρίσκεται το λούνα παρκ, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ενώ θα διεξάγεται παράλληλα έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση