Βίντεο: Τεράστια φωτιά σε διυλιστήριο στη Λουιζιάνα - Εντολή εκκένωσης σε απόσταση ενός μιλίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 21:11 Βίντεο: Τεράστια φωτιά σε διυλιστήριο στη Λουιζιάνα - Εντολή εκκένωσης σε απόσταση ενός μιλίου

Μάχη για να σβήσουν μια τεράστια φωτιά που ξέσπασε σε διυλιστήριο στη Λουιζιάνα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις ΗΠΑ. Δόθηκε εντολή εκκένωσης σε απόσταση ενός μιλίου.

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διυλιστήριο στη Λουιζιάνα στις ΗΠΑ, με τις εικόνες που έρχονται από το σημείο να είναι τρομακτικές.

Οι κάτοικοι που βρίσκονται σε απόσταση ενός μιλίου πρέπει να εκκενώσουν προσωρινά το χώρο, σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Marathon Petroleum Corp.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η πυρκαγιά περιορίζεται στην ιδιοκτησία του διυλιστηρίου, περίπου 40 μίλια δυτικά της Νέας Ορλεάνης, και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

"Ως προληπτικό μέτρο, η κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή απαιτεί από τους κατοίκους που βρίσκονται σε ακτίνα ενός μιλίου από το τμήμα του διυλιστηρίου που βρίσκεται πιο κοντά στη φωτιά να εκκενωθούν προσωρινά σε τοποθεσίες που διαθέτει η κοινότητα", ανέφερε η Marathon σε δελτίο τύπου.

"Όπως πάντα, η κύρια προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων και των εργολάβων μας, των γειτόνων μας στην περιβάλλουσα κοινότητα, των πρώτων ανταποκριτών και να περιορίσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις", δήλωσε η Marathon Petroleum Corp. "Θα διεξαχθεί έρευνα για να προσδιοριστεί η αιτία της απελευθέρωσης".

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση