Το είδαμε κι αυτό: Τεράστιος ταύρος στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 12:37 Το είδαμε κι αυτό: Τεράστιος ταύρος στη θέση του συνοδηγού σε αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός άνδρα ο οποίος είχε βάλει έναν τεράστιο ταύρο στη θέση του συνοδηγού και οδηγούσε αμέριμνος σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ .

Αστυνομικοί στο Νόρφολκ έλαβαν μια κλήση γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης που ανέφερε ότι ένας άνδρας, που είχε μια αγελάδα στο αυτοκίνητό του, οδηγούσε προς τα ανατολικά στον αυτοκινητόδρομο 275.

«Πίστευαν ότι μάλλον ήταν μοσχάρι, κάτι μικρό ή κάτι που χωρούσε μέσα στο όχημα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Τσαντ Ρέιμαν στο News Channel Nebraska Northeast.

Όμως οι φωτογραφίες δείχνουν έναν τεράστιο ασπρόμαυρο ταύρο — που ονομάζεται Howdy Doody — να είναι δεμένος στο αυτοκίνητο και να το έχει κυριολεκτικά… καβαλήσει. Τα ογκώδη κέρατα του ταύρου προεξέχουν προκαλώντας τρόμο.

Η πόρτα της πλευράς του συνοδηγού του άσπρου αυτοκινήτου είχε αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα που συνήθως συναντάμε σε περιφράξεις χώρων όπου φιλοξενούνται ζώα. Από αυτά τα μεταλλικά κάγκελα, ήταν δεμένο, με ιμάντες, το ζώο. 

Οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν διακοπή της κυκλοφορίας, εξέτασαν τις τροχαίες παραβάσεις που είχαν γίνει και ταυτοποίησαν τον οδηγό του οχήματος.

«Ο αξιωματικός έγραψε κλήση με κάποιες προειδοποιήσεις», δήλωσε ο Ρέιμαν. «Υπήρχαν ορισμένα ζητήματα που μπορούν να αναφερθούν σε αυτή την κατάσταση. Ο αστυνομικός επέλεξε να του κάνει μια γραπτή προειδοποίηση και να του ζητήσει να πάρει το ζώο πίσω στο σπίτι και να φύγει από την πόλη».

Όπως και έγινε. Ο Λι Μέγιερ, ο οδηγός του αυτοκινήτου, και ο Howdy Doody, ο επιβλητικός ταύρος, επέστρεψαν σπίτι. Μάλλον, ο Μέγιερ θα το.. ξανασκεφτεί για να βγάλει βόλτα τον ταύρο, δένοντας μάλιστα το δύσμοιρο ζώο, που φαίνεται να υποφέρει, στο αυτοκίνητο.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση