Από «θαύμα» γλίτωσε Ρώσος που πήγε να πηδήξει με το αυτοκίνητό του από μία οροφή στην άλλη - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 15:44 Από «θαύμα» γλίτωσε Ρώσος που πήγε να πηδήξει με το αυτοκίνητό του από μία οροφή στην άλλη - Δείτε βίντεο

To μικρό Lada Niva δεν επιτάχυνε τη στιγμή που έπρεπε και «βούτηξε» στο κενό

Από «θαύμα» γλίτωσε ένας 32χρονος Ρώσος μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να πηδήξει με το μικρό αυτοκίνητό του από την οροφή ενός κτιρίου στην άλλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Γεβγκένι Τσεμποτάρεβ προσπάθησε να πραγματοποιήσει το επικίνδυνο άλμα στη δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας – Αλανίας, που είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας.

Αφού πήρε θέση μέσα στο λευκό Lada Niva του, έβαλε μπρος και επιχείρησε να ανέβει με μεγάλη ταχύτητα μια ράμπα και να πηδήξει στο διπλανό, χαμηλότερο κτίριο. Ωστόσο ο παράτολμος άνδρας δεν κατάφερε να επιταχύνει όσο έπρεπε και το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στον απέναντι τοίχο και έπεσε στο κενό.

Η «βουτιά» του αυτοκινήτου από ύψος 15 μέτρων διέλυσε το μπροστινό μέρος της οροφής και το παρμπρίζ, αλλά ευτυχώς ο 32χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο, αν και υπέστη τραυματισμούς στα πόδια του.

 

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ρώσος εμφανίζεται να βγαίνει από το σμπαραλιασμένο αμάξι μετά την πτώση του στο έδαφος, με τους ανακουφισμένους φίλους του να πανηγυρίζουν.

Ο Τσεμποτάρεφ, o οποίος πραγματοποιεί συχνά παράτολμα stunt όπως αυτό, ποστάροντας τα βίντεο στα ρωσικά social media, ενημέρωσε τις επόμενες μέρες τους followers του ότι θα έχει πρόβλημα με το περπάτημα για λίγο καιρό.
 

 

Πριν από δύο χρόνια, o influencer είχε υποστεί τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη προσπαθώντας να «πετάξει» με το όχημά του πάνω από ένα ποτάμι.

Πηγή: Protothema.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση