Η απίστευτη ιστορία του Κρις Ρέινολντς: Έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο για μόνο δύο λεπτά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 20:45 Η απίστευτη ιστορία του Κρις Ρέινολντς: Έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο για μόνο δύο λεπτά

Ένας άντρας που έγινε για λίγο ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αποκάλυψε πώς θα ξόδευε τα τρελά λεφτά που βρήκε μια μέρα στον λογαριασμό του.

Σίγουρα όλοι το έχουμε φανταστεί, αλλά ο Κρις Ρέινολντς από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ένιωσε αυτό το απίστευτο συναίσθημα, το να ξυπνάς δηλαδή πλούσιος.

Πίσω στο 2013, ο Κρις άνοιξε το PayPal περιμένοντας να δει τα 140 δολάρια που είχε φυλάξει. Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμος για αυτό που θα αντίκριζε. Ο Αμερικανός παρατήρησε ότι στον λογαριασμό του είχαν μπει παραπάνω από 92 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!

Η πρώτη αντίδραση του Κρις ήταν ο πανικός, αφού θεώρησε ότι η τραπεζική εφαρμογή υποδήλωνε ότι χρωστούσε σε κάποιον 92.233.720.368.547.800 $.

Μόλις ανέβασε το συγκλονιστικό αντίγραφο της τράπεζας στο Facebook , κάποιος επεσήμανε ότι το αστρονομικό ποσό ήταν υπό «πίστωση» και όχι «χρέος».

Πριν από αυτό, τα περισσότερα χρήματα που είχε δει ο Κρις στον λογαριασμό του στο PayPal ήταν «λίγο πάνω από 1.000 δολάρια» για την πώληση ενός σετ vintage ελαστικών BMW στο eBay...

Δυστυχώς, η χαρά του Κρις δεν κράτησε για πολύ. Όταν ξανασυνδέθηκε στον λογαριασμό του, το υπόλοιπο του είχε μειωθεί στα 0 δολάρια...

Η εταιρεία προσφέρθηκε να κάνει μια δωρεά σε έναν σκοπό της επιλογής του Chris ως συγγνώμη.

Ευτυχώς, ο Αμερικανός δεν πληγώθηκε πολύ από το περιστατικό και μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά.

Αφού πλέον είχε πολύ χρόνο για να ονειρευτεί που θα ξόδευε αυτό το ασύλληπτο χρηματικό ποσό είπε: «Θα ήθελα να αποπληρώσω το εθνικό χρέος των ΗΠΑ. Αυτό με ταλαιπώρησε πραγματικά».

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση