Στο «σφυρί» σπάνια αναμνηστικά: Πόσο θα πιάσει το χρυσό κράνος του C-3PO από το Star Wars

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 11:01 Στο «σφυρί» σπάνια αναμνηστικά: Πόσο θα πιάσει το χρυσό κράνος του C-3PO από το Star Wars

Μια από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες αναμνηστικών από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση πρόκειται να διεξαχθεί μέσα στον μήνα.

Μια από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες αναμνηστικών από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση πρόκειται να διεξαχθεί μέσα στον μήνα.

Η Propstore’s Entertainment Memorabilia Live Auction στο Λονδίνο θα προσφέρει πάνω από 1.800 σπάνια αντικείμενα από μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Κομμάτια όπως το πανωφόρι που φορούσε ο Μάρλον Μπράντο στον «Νονό» του 1972, τα ρούχα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Τιτανικό» και τα αθλητικά παπούτσια Nike που φορούσε ο Τομ Χανκς στο «Forrest Gump» θα είναι διαθέσιμα σε διαδικτυακές δημοπρασίες από τις 10 Οκτωβρίου.

Ο ανεκτίμητος «θησαυρός» υπολογίζεται ότι θα συγκεντρώσει το ποσό των 13,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το χρυσό κράνος του C-3PO που παρουσιάστηκε στο κλασικό «Star Wars: Episode IV – A New Hope» ηγείται της δημοπρασίας με εκτίμηση πώλησης μεταξύ 575.000 και 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου υπάρχει το φρικιαστικό γάντι του Φρέντι Κρούγκερ από τον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» του Γουές Κρέιβεν, το οποίο αναμένεται να πιάσει από 230.000 έως 460.000 δολάρια.

Τα τρία κορυφαία αντικείμενα της δημοπρασίας συμπληρώνει ένα κομμάτι που φορέθηκε από τον ίδιο τον Χάρισον Φορντ. Ο λόγος για το διάσημο πουκάμισο του Indy στην ταινίας «Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark», το οποίο αναμένεται να πωληθεί από 172.500 έως 345.000 δολάρια στην δημοπρασία. Οι φαν του Ιντιάνα Τζόουνς θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν ακόμα ένα αντικείμενο από το εμβληματικό franchise: το λάσο του αρχαιολόγου από το «Temple of Doom» του 1984.

Στο «σφυρί» το μαύρο σμόκιν του James Bond

Στα υπόλοιπα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν συμπεριλαμβάνεται το μαύρο σμόκιν που φόρεσε ο James Bond του Ντάνιελ Κρεγκ στο «No Time to Die» (23.000 έως 46.000 δολάρια), η στολή του Μάικλ Κίτον από το «Batman» του 1989 (28.750 έως 57.500 δολάρια) και η ασπίδα που χρησιμοποίησε ο Κρις Έβανς όταν πρωταγωνίστησε ως Captain America στην ταινία του 2011 «Captain America: The First Avenger» (57.500 έως 115.000 δολάρια).

«Η Propstore’s Entertainment Memorabilia Live Auction» στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο είχε τεράστια επιτυχία και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την επόμενη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ», δήλωσε ο Στέφεν Λέιν, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Propstore.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στη δημοπρασία Entertainment Memorabilia Live μέσω της ιστοσελίδας Propstore. Η ηλεκτρονική υποβολή προσφορών ανοίγει στις 10 Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από υποβολή προσφορών ανοιχτή για το κοινό στο BAFTA 195 Piccadilly στο Λονδίνο στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Προσφορές γίνονται δεκτές και μέσω τηλεφώνου.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση