Επικοινωνία Ερντογάν με τον αρχηγό της Χαμάς: Πιθανή η περίθαλψη των τραυματιών της Γάζας στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 20:55 Επικοινωνία Ερντογάν με τον αρχηγό της Χαμάς: Πιθανή η περίθαλψη των τραυματιών της Γάζας στην Τουρκία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησε για τη Γάζα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Σάββατο με τον ηγέτη της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.

Ο Ερντογάν ενημέρωσε τον Χανίγιε για τις προσπάθειες της Άγκυρας για κατάπαυση του πυρός, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και για την πιθανή περίθαλψη των τραυματιών στην Τουρκία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters.

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, αλλά και με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση