Χάρι και Μέγκαν: Η σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy χλευάζει το ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 13:12 Χάρι και Μέγκαν: Η σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy χλευάζει το ζευγάρι

Το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς διακωμωδεί τη συμφωνία του ζευγαριού με το Netflix, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Η σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy τρολάρει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Οι παραγωγοί της σειράς, που προβάλλεται από το Fox για 27η σεζόν, στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή διακωμωδεί τη συμφωνία του ζευγαριού με το Netflix, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, και υπονοεί ότι αυτή η συμφωνία είναι ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βγάλουν χρήματα, αφού αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις αρχές του 2020.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο πρωταγωνιστής Πίτερ Γκρίφιν κάθεται σε ένα μπαρ και σκέφτεται πώς θα πάρει πίσω τα χρήματα που του χρωστούν, πριν τελικά αποφασίσει ότι «θα το κάνει μόνος του» - όπως δηλαδή έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Στη συνέχεια, η σκηνή μεταφέρεται σε μια βίλα που μοιάζει κατά πολύ με το σπίτι του ζευγαριού στο Μοντεσίτο. Εκεί οι δυο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα.

Στα κινούμενα σχέδια ο Χάρι παρουσιάζεται με τα κοκκινωπά μαλλιά του ενώ η Μέγκαν είναι πλήρως αφοσιωμένη... στο τηλέφωνό της. Ένας μπάτλερ με βρετανική εμφάνιση τους περιμένει και τους παραδίδει μια επιταγή.

Μάλιστα ο μπάτλερ πλησιάζει τον πρίγκιπα Χάρι και τον ρωτά: «Κύριε, τα εκατομμύριά σας από το Netflix για.... κανείς δεν ξέρει τι».

«Βάλτα απλώς με τα υπόλοιπα» απαντά ο Χάρι, προτρέποντας τον μπάτλερ να επιστρέψει στο εσωτερικό της τεράστιας βίλας που φαίνεται πίσω.

Το τηλέφωνο της Μέγκαν αναλαμβάνει δράση με την ίδια να λέει στον σύζυγό της: «Μωρό μου, ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας ανάρτηση στο Instagram με χορηγία 250.000 δολαρίων για την Del Taco».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση