Απίστευτο show με drones στο Ντουμπάι για το Halloween: Σχηματίστηκε γιγάντιος σκελετός δίπλα από ουρανοξύστη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:50 Απίστευτο show με drones στο Ντουμπάι για το Halloween: Σχηματίστηκε γιγάντιος σκελετός δίπλα από ουρανοξύστη

Δείτε το βίντεο.

Στο πλαίσιο του Geoscan Drone Show που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έλαβε χώρα ένα εντυπωσιακό δρώμενο για να τιμήσει τον εαορτασμό του Halloween.

Με το έθιμο να έχει ξεπεράσει πλέον τα… γεωγραφικά όρια του δυτικού κόσμου και να γιορτάζεται ή να τιμάται σε όλο τον κόσμο οι διοργανωτές του show θέλησαν να χαρίσουν ένα απίστευτο θέαμα ως μέρος του event.

Έτσι, στον ουρανό του Ντουμπάι ένα… σμήνος από drones σχημάτισε έναν γιγάντιο σκελετό που κινούταν δίπλα από έναν ουρανοξύστη! Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media γρήγορα έγινε viral με τους χρήστες της πλατφόρμας Χ να εκθειάζουν το θέαμα, αλλά και το συγχρονισμό των κινήσεων τόσων πολλών drones προκειμένου να αποδώσουν με ακρίβεια την εικόνα ενός σκελετού, αλλά και τη μηχανική του βηματισμού του.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση