Ουαλία: Τραγωδία με τέσσερα νεκρά αγόρια σε εφηβική εκδρομή - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε ποταμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 19:36 Ουαλία: Τραγωδία με τέσσερα νεκρά αγόρια σε εφηβική εκδρομή - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε ποταμό

Μια εφηβική εκδρομή στα βουνά της βόρειας Ουαλίας που κατέληξε σε τραγωδία - Χάθηκαν τέσσερα αγόρια, φίλοι από το σχολείο

Τραγικό τέλος είχε η εκδρομή τεσσάρων εφήβων στη βόρεια Ουαλία. Τα αγόρια, όλοι μαθητές λυκείου, ξεκίνησαν για μια εκδρομή κατά την οποία προγραμμάτιζαν να κάνουν κάμπινγκ. Υπό άγνωστες, για την ώρα, συνθήκες, το αυτοκίνητό τους ντεραπάρισε και βρέθηκε το μισό μέσα σε ποτάμι. Η αστυνομία της βόρειας Ουαλίας ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν οι σοροί τους περίπου στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι γονείς τους από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν συνειδητοποίησαν ότι τα τέσσερα αγόρια δεν έδιναν σημεία ζωής καθώς τα μηνύματα που τους έστελναν έμεναν στην κατάσταση "σταλμένα" δηλαδή τα κινητά τους δεν είχαν σήμα. Πλέον προσπαθούν να διαχειριστούν την οδύνη τους μετά την τραγική εξέλιξη μετά τον εντοπισμό των σορών των παιδιών τους στο αυτοκίνητο.

 
Ουαλία: Τραγωδία με τέσσερα νεκρά αγόρια σε εφηβική εκδρομή - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε ποταμό

Το αυτοκίνητο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, μισοβυθισμένο σε ποτάμι κοντά σε γεφύρι στον επαρχιακό δρόμο A4085 κοντά στο χωριό Γκάρεγκλ της βόρειας Ουαλίας.

Απανωτά λάθη: Πολύ κακός καιρός ενώ οι γονείς είχαν άγνοια

Ο καιρός στην περιοχή είναι βροχερός το τελευταίο διάστημα, κάτι συνηθισμένο για τη βόρεια Ουαλία. Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε όμως "ο καιρός ήταν φρικτός", σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας κατοίκου. Η στάθμη των ποταμών της περιοχής είχε αυξηθεί σημαντικά ενώ επικρατούσαν συνθήκες πολύ χαμηλής ορατότητας.

Πώς και γιατί τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν την εκδρομή τους αυτές τις μέρες με τη σφοδρή κακοκαιρία δεν μπορεί να απαντηθεί. Ωστόσο, η μητέρα του 17χρονου Χάρβεϊ, Κρίσταλ Όουεν, μαθητή της τελευταίας τάξης στο Shrewsbury College, δήλωσε ότι είχε παντελή άγνοια περί εκδρομής. Πίστευε ότι ο γιος της είχε πάει στο σπίτι του παππού ενός από τους φίλους του για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

"Αν το γνώριζα, δεν θα τον είχα αφήσει εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που είναι σαν χειμώνας. Είναι όλα ευαίσθητα, έξυπνα παιδιά" είπε ενώ το βράδυ της Δευτέρας εξέφραζε την ελπίδα τα παιδιά να είχαν απλώς παρκάρει το αυτοκίνητο και να χάθηκαν στο δάσος.

 

πηγή: thetoc.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση