Αυτός είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο – Στεγάζεται σε 12 ορόφους και μπορεί να δεχτεί 1.000 πελάτες τη μέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 14:00 Αυτός είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο – Στεγάζεται σε 12 ορόφους και μπορεί να δεχτεί 1.000 πελάτες τη μέρα

Έχει ξενοδοχείο, μπαρ και κλαμπ - Απασχολούνται 120 γυναίκες και 80 υπάλληλοι υποστήριξης.

Είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο. Το 12όροφο Pascha δεν βρίσκεται σε κάποιον από τους γνωστούς προορισμούς σεξοτουρισμού, όπως η Ταϊλάνδη ή το Άμστερνταμ. Βρίσκεται στην Κολονία, σε μια από τις πόλεις που θα φιλοξενήσει το Euro 2024 και η οποία εξελίσσεται με μεγάλη ταχύτητα στα «κόκκινα φανάρια» της Ευρώπης.

«Είναι υπέροχα εδώ. Έχει ό,τι χρειάζεται. Ποτά, κορίτσια και κλάμπινγκ», δηλώνει στη «Sun» ένας νεαρός από το Μάντσεστερ, που επισκέφτηκε το Pascha.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω από 1,2 εκατομμύρια άνδρες επισκέπτονται καθημερινά τους οίκους ανοχής της Γερμανίας και τα κρατικά έσοδα από τους φόρους εκτιμώνται σε περίπου 14,5 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η σεξουαλική εργασία νομιμοποιήθηκε το 2002 από τον τότε καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ και αναπτύχθηκε ιδιαίτερα υπό τη διακυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θέσπισε το νόμο για την προστασία των εκδιδόμενων γυναικών. Με τον νόμο του Ιουλίου του 2017, έγινε υποχρεωτική η εγγραφή των εργαζομένων στο σεξ, αλλά και οι τακτικοί υγειονομικοί έλεγχοι.

Το Pascha είναι ένας οίκος ανοχής «σούπερ μάρκετ» 24ωρης λειτουργίας. Σε μέγεθος ξεπερνάει ένα γειτονικό Lidl και μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι μια «μικρή πόλη». Περίπου 120 γυναίκες και ακόμη 80 υπάλληλοι εργάζονται στο 12όροφο οίκο ανοχής, 9.000 τετραγωνικών μέτρων.

Οι πελάτες ξεπερνούν τους 1.000 την ημέρα. Το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται στα 5 ευρώ και εν συνεχεία ο καθένας μπορεί να διαπραγματεύεται απευθείας με τις γυναίκες την αμοιβή, συνήθως 50 ή 100 ευρώ, ανάλογα με τις υπηρεσίες.

Ένας όροφος προορίζεται για υπηρεσίες χαμηλού κόστους και ένας άλλος για τρανς ιερόδουλες. Το σπίτι περιλαμβάνει, επίσης, ένα κανονικό ξενοδοχείο, ένα νυχτερινό κέντρο με ξεχωριστή είσοδο, αρκετά μπαρ, αλλά και έναν ξεχωριστό οίκο ανοχής σε μορφή κλαμπ στον τελευταίο όροφο.

Άνοιξε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1972, με την ονομασία «Eros Center» και ήταν ο πρώτος πολυώροφος οίκος ανοχής της Ευρώπης. Η πόλη της Κολονίας, θέλοντας τότε να εξαλείψει τη συνοικία με τα «κόκκινα φανάρια», που βρισκόταν στο κέντρο της πόλης, εξέδωσε άδεια για την κατασκευή του νέου οίκου ανοχής στα περίχωρα της πόλης.

Το 1995 ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να αλλάξει το όνομα σε «Pascha». Στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2020, οίκος ανοχής πτώχευσε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Δύο χρόνια αργότερα, στις 18 Μαρτίου του 2022, ανακαινίσθηκε και άνοιξε ξανά υπό νέα διεύθυνση.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση