Μπάιντεν σε Κογκρέσο: Πάρτε αποφάσεις για την Ουκρανία μετά το ρωσικό σφυροκόπημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 22:27 Μπάιντεν σε Κογκρέσο: Πάρτε αποφάσεις για την Ουκρανία μετά το ρωσικό σφυροκόπημα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάλεσε σήμερα το Κογκρέσο να «δράσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση» μετά τους «μαζικούς βομβαρδισμούς» στην Ουκρανία.

Μέχρι τώρα παρά τις πιέσεις του Τζο Μπάιντεν, Αμερικανοί βουλευτές και γερουσιαστές δεν έχουν ακόμη καταφέρει να καταλήξουν σε συμφωνία για ένα πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία.

«Αν το Κογκρέσο δεν λάβει επείγουσα δράση το νέο έτος, δεν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να στέλνουμε τα τόσο αναγκαία όπλα και συστήματα αεροπορικής άμυνας στην Ουκρανία για να προστατεύσει τον λαό της», προειδοποίησε ο Μπάιντεν.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ το τελευταίο μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί «μια θλιβερή υπενθύμιση στον κόσμο ότι, μετά από σχεδόν δύο χρόνια αυτού του καταστροφικού πολέμου, ο στόχος του Πούτιν παραμένει αμετάβλητος».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση