Γαμπρός έπιασε την νύφη με τον θείο του λίγο πριν από τον γάμο: «Ήταν καταστροφή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:55 Γαμπρός έπιασε την νύφη με τον θείο του λίγο πριν από τον γάμο: «Ήταν καταστροφή»

Μία νύφη δέχθηκε τις επικρίσεις του διαδικτύου όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε ακραία αυταρχική συμπεριφορά, ενώ ο γαμπρός την έπιασε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον θείο του μισή ώρα πριν τον γάμο και εκείνη απαίτησε από τις παράνυφους να πληρώσουν για την ματαίωση του μυστηρίου.

Μία από τις παράνυφους έγραψε στον ιστότοπο Reddit για την 29χρονη νύφη, την οποία παρομοίασε με τον «διάβολο». Μάλιστα αποκάλυψε ότι απάτησε τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της με τον θείο του μισή ώρα πριν τον γάμο.

Όταν εκείνος ματαίωσε το μυστήριο η 29χρονη Ντάνα απαίτησε οι παράνυφοι να πληρώσουν για όλα. Όπως ανέφερε η γυναίκα γνώριζε την 29χρονη από το κολέγιο. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. «Ο γάμος ακυρώθηκε και η κατάσταση έχει γίνει τρελή», σημείωσε η γυναίκα.

Τα απαράδεκτα περιστατικά

«Η Ντάνα παντρευόταν τον Τζος. Είναι ακόμα στο κολέγιο μαζί μου και ζήτησε από μερικές φίλες από το κολέγιο να είναι στο νυφικό της πάρτι. Τώρα, από την αρχή, αυτός ο γάμος ήταν μια καταστροφή» εξήγησε η γυναίκα.

Στη συνέχεια έδωσε πέντε παραδείγματα των απαράδεκτων περιστατικών. Αρχικά αποκάλυψε ότι η νύφη δεν άφησε την φίλη της να καλέσει στον γάμο την καλύτερη της φίλη επειδή νόμιζε ότι ήταν ομοφυλόφιλες.

Μετά η 29χρονη ζήτησε από κάθε παράνυφο να αγοράσει ένα φόρεμα 2.000 δολαρίων, ενώ απαγόρευσε στον μέλλοντα σύζυγο της να καλέσει στον γάμο όσες γυναίκες δεν ήταν συγγενείς του.

«Ένα από τα κορίτσια στο νυφικό πάρτι δεν έπινε λόγω της θρησκείας της. Η Ντάνα την κατηγόρησε ότι ήταν έγκυος μπροστά στους γονείς της και λίγο έλειψε να την διώξουν από το σπίτι της. Δεν ήταν έγκυος και έφυγε από το νυφικό πάρτι. Αντέδρασε με επίπεδο, όμως και δεν μίλησε ποτέ άσχημα για την Ντάνα. Απλώς είπε ότι δεν τα κατάφερνε (σ.σ. να πάει στον γάμο). Το μάθαμε λίγο πολύ την ημέρα του γάμου», σημείωσε η γυναίκα.

Παράλληλα ανέφερε ότι η νύφη ήθελε όλες οι καλεσμένες τις να ακυρώσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τις οικογένειες τους για να τις κάνουν ένα μπάρτσελορ πάρτι σε κάποιον ωραίο προορισμό. Οι περισσότερες αρνήθηκαν και τότε έκανε πίσω.

«Είχε συνεχείς εκρήξεις την μέρα του γάμου»

Ωστόσο, η χειρότερη συμπεριφορά της Ντάνα φάνηκε την ημέρα του γάμου. Η 29χρονη έγινε έξαλλη στην αρχή της ημέρας επειδή το παρανυφάκι της ακύρωσε επειδή είχε ανεμοβλογιά.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είχε «συνεχείς εκρήξεις», σύμφωνα με την γυναίκα. «Εγώ για το μεγαλύτερο μέρος διάλεξα τον εύκολο δρόμο και αποφάσισα να κάνω δουλειές έξω από την νυφική [σουίτα], όπως να τσεκάρω τα λουλούδια και να φροντίσω ότι το φαγητό ήταν εντάξει», υποστήριξε η γυναίκα.

Όπως σημείωσε έβρισκε «οποιαδήποτε δικαιολογία» για να μην βρίσκεται κοντά στην νύφη. «Τελικά έφτιαξα το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου και μετά η νύφη ζήτησε λίγο χρόνο μόνη της για να «αποσυμπιεστεί» από το άγχος. Δεν αντιδράσαμε καν», είπε η γυναίκα, που σημείωσε ότι όλες έτρεξαν έξω από την σουίτα.

«Ο γάμος άρχιζε σε τριάντα λεπτά, οπότε πιστεύαμε ότι θα ήταν μια χαρά μόνη της για τόσο λίγο. Πέρασα αυτά τα τριάντα λεπτά καθισμένη στο παρεκκλήσι με το τηλέφωνό μου. Έπρεπε να περάσουν περίπου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του γάμου, όταν ήρθε η κουμπάρα για να μου πει ότι ο γάμος ακυρώθηκε. Την ρώτησα τι έγινε», ανέφερε η γυναίκα.

Η κουμπάρα, που ήταν και η μεγαλύτερη αδερφή του γαμπρού, της εξήγησε ότι ο αδερφός της έπιασε την νύφη με τον θείο του σε ερωτικές περιπτύξεις. «Μου είπε να τρέξω και ότι προσπαθούσε να βγάλει όσο περισσότερους ανθρώπους γινόταν έξω προτού τα πράγματα εκραγούν. Έτσι πήρα γρήγορα το πορτοφόλι μου. Μάζεψα τις δύο παρανύφους που έκαναν παρέα μαζί μου και φύγαμε σαν να μας κυνηγούσε ο διάβολος», είπε η πρώην φίλη της νύφης.

Ζήτησε τα χρήματα για τον ματαιωμένο γάμο από τις παράνυφους

Η κουμπάρα αποκάλυψε ότι ο πατέρας της Ντάνα είπε στην κόρη του ότι θα έπρεπε να πληρώσει μόνη της για τον γάμο εξαιτίας του ερωτικού τετ-α-τετ που είχε με τον θείο του αρραβωνιαστικού της. Ωστόσο, η Ντάνα είχε άλλη ιδέα. Τηλεφώνησε στην γυναίκα και της ζήτησε 5.000 δολάρια για να πληρώσει για την ακύρωση του γάμου.

«Σύμφωνα με την Ντάνα, ήταν καθήκον μας ως παράνυφες να πληρώσουμε τις χρεώσεις για την ακύρωση. Προφανώς της είπα ‘όχι’ και ότι μπορεί να χάσει και τον αριθμό μου. Δεν ξαναμιλάω σε αυτή τη γυναίκα. Αυτή ήταν λίγο πολύ η αντίδραση όλων των παράνυφων και της κουμπάρας», έγραψε η γυναίκα.

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ για την συμπεριφορά της πρώην νύφης. «Ακούγεται σαν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον Τζος. Είναι καλύτερο από το να είσαι παντρεμένος με κάποια σαν κι αυτήν», έγραψε ένας χρήστης.

«Είσαι έξυπνη που απέκλεισες όλο αυτό το δράμα, αλλά θα είχα πάρει ποπ κορν και θα έβλεπα όλο το χάος», σχολίασε ένας άλλος. «Είμαι έκπληκτος που χρειάστηκε τόσος καιρός για να το διακόψει ο Τζος. Η Ντάνα ακούγεται ότι είναι απαίσιος άνθρωπος», ανέφερε ένας άλλος.

Πηγή: Reddit

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση