Όλα για τον έρωτα: 26χρονος Ινδός ντύθηκε γυναίκα για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο αντί για την 34χρονη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 10:31 Όλα για τον έρωτα: 26χρονος Ινδός ντύθηκε γυναίκα για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο αντί για την 34χρονη σύντροφό του

Η 34χρονη είχε προηγουμένως αποτύχει στις εξετάσεις για να καταφέρει να εργαστεί ως νοσηλεύτρια.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου ο οποίος προσποιήθηκε τη γυναίκα προκειμένου να συμμετέχει σε εξετάσεις πανεπιστημίου υποδυόμενος την 34χρονη φίλη του, προχώρησαν οι αρχές της Ινδίας.

Ο Άνγκρεζ Σινγκ φόρεσε μια παραδοσιακή φορεσιά που συνήθως φορούν γυναίκες προκειμένου να πείσει τους εξεταστές του τμήματος Υγείας του πανεπιστημίου Baba Farid οτι είναι η 34χρονη φίλη του Παρατζαμίτ Καούρ.

Όπως προέκυψε η 34χρονη σύντροφος του 26χρονου είχε προηγουμένως αποτύχει στις εξετάσεις του εν λόγω τμήματος για να αποκτήσει άδεια εργασίας ως νοσηλεύτρια.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 26χρονος φαίνεται να έχει ξυρίσει τα γένια του, να φοράει καπέλο και να έχει βάψει ροζ τα χείλη του.

Αυτό που πρόδωσε τον 26χρονο ήταν ο έλεγχος των βιομετρικών στοιχείων στην ταυτότητά του καθώς τα αποτυπώματά του δεν ταίριαζαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος είχε κατασκευάσει πλαστή κάρτα ψηφοφόρου, πλαστή ταυτότητα και πλαστή κάρτα για το πανεπιστήμιο.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου οι εξεταστές αναρωτήθηκαν για την ταυτότητα του 26χρονου όταν είδαν ότι η φωτογραφία στην αίτηση ήταν διαφορετική με αυτή της κάρτας που παρουσίασε.

Αρχικά ο 26χρονος και η 34χρονη υποστήριξαν ότι είναι συγγενείς αλλά η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε την πραγματική φύση της σχέσης τους.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση