Ξενοδοχείο σας… πληρώνει αν βρέξει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 10:55 Ξενοδοχείο σας… πληρώνει αν βρέξει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Υπάρχουν, όμως, κάποιες προϋποθέσεις.

Το ξενοδοχείο InterContinental στη Σιγκαπούρη προσφέρει κουπόνι για διαμονή μίας διανυκτέρευσης σε επισκέπτες των οποίων οι προγραμματισμένες δραστηριότητες θα ακυρωθούν λόγω καιρού.

«Μιλούσα με φίλους για τις εξελίξεις στα πολυτελή ταξίδια και ένας από αυτούς σχολίασε αστειευόμενος ότι το να μπορείς να εγγυηθείς καλό καιρό θα ήταν το επόμενο επίπεδο του απόλυτου ταξιδιού πολυτελείας», είπε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Andreas Kraemer, μιλώντας στο CNN αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες επιφυλάξεις για το ασφαλιστικό πακέτο «Rain Resist Bliss» της InterContinental.

Είναι διαθέσιμο μόνο σε άτομα που διαμένουν σε σουίτες με τις τιμές να κυμαίνονται από 633 δολάρια τη βραδιά για junior σουίτες έως και 3.349 δολάρια για την προεδρική σουίτα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του CNN.

Η βροχή πρέπει να «ξεπερνά τα 120 λεπτά (σωρευτικά) σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα τεσσάρων ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ 8 π.μ. έως 7 μ.μ.».

Το κουπόνι πρέπει να δαπανηθεί στο InterContinental Singapore εντός μιας εβδομάδας.

Στη Σιγκαπούρη βρέχει κατά μέσο όρο 171 ημέρες τον χρόνο, με την εποχή των βορειοανατολικών μουσώνων να διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τις αρχές Μαρτίου και την εποχή των νοτιοδυτικών μουσώνων να εκτείνεται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

«Η νοτιοανατολική Ασία φημίζεται για τις βροχές-έκπληξη, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να ακυρώσει τα σχέδιά σας. Για να βεβαιωθείτε γι’ αυτό σας δίνουμε (στους επισκέπτες) μία επιπλέον ειδική επιλογή κράτησης, για να σας παρέχουμε την επιπλέον διαβεβαίωση ότι θα φύγετε χαμογελώντας ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσει ο καιρός», είπε ο Kraemer στην αυστραλιανή ιστοσελίδα 9Travel.

Οι εξατομικευμένες εμπειρίες που καλύπτουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία προσπαθούν να προσελκύσουν επισκέπτες τα τελευταία χρόνια.

Υψηλή τεχνολογία στο δωμάτιο και προσφορές γυμναστικής, όπως ποδήλατα Peloton και χαλάκια γιόγκα, καθώς και μεγάλη ποικιλία μαξιλαριών, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες τάσεις των ξενοδοχείων για το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση