Γάζα: Για ανακωχή έξι εβδομάδων με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 40 ομήρων, μιλά Ισραηλινός αξιωματούχος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 21:34 Γάζα: Για ανακωχή έξι εβδομάδων με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 40 ομήρων, μιλά Ισραηλινός αξιωματούχος

Το Ισραήλ θα αποστείλει υψηλόβαθμη αποστολή, υπό τον επικεφαλής της Mossad, σήμερα στο Κατάρ για συνομιλίες μέσω μεσολαβητών με τη Χαμάς που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν μια ανακωχή έξι εβδομάδων στη Γάζα, στο πλαίσιο της οποίας οι Παλαιστίνιοι μαχητές θα απελευθερώσουν 40 ομήρους, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος.

Αυτή η φάση των συνομιλιών μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εκτίμησε ο αξιωματούχος, επικαλούμενος τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα.

Τουλάχιστον 31.726 Παλαιστίνιοι νεκροί στη Γάζα

Την ίδια ώρα τουλάχιστον 31.726 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 73.792 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Γάζας σε σημερινή ανακοίνωση.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 81 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 116 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με το υπουργείο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση