Αυτός ο σκύλος με κινητικά προβλήματα που προσπαθεί να περπατήσει κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων στα social

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 17:06 Αυτός ο σκύλος με κινητικά προβλήματα που προσπαθεί να περπατήσει κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων στα social (φωτο: tik tok)

Ένας σκύλος με αναπηρία έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές εκατομμυρίων χρηστών των social media σε όλο τον κόσμο.

Τον Έντζο, ένα Λαμπραντόρ, από την κομητεία Ελ Ντοράντο της Καλιφόρνια, βιντεοσκόπησε η ιδιοκτήτριά του να την πλησιάζει αδέξια παρά τα κινητικά του προβλήματα. Στο βίντεο, καλεί τον σκύλο της ρωτώντας αν θέλει να τη βοηθήσει με τις κότες. Ακούγοντας την ιδιοκτήτριά του ο μικρός σκύλος προσπαθεί να την ακολουθήσει.

Το βίντεο στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 300.000 likes.

Χρήστες των κοινωνικών δικτύων πιστεύουν ότι ο Έντζο πάσχει από μία μορφή εγκεφαλικής παράλυσης που εντοπίζεται σε σκύλους που ονομάζεται παρεγκεφαλιδική υποπλασία. Είναι μια νευρολογική διαταραχή που δεν προκαλεί πόνο, αλλά λόγω της υπανάπτυκτης παρεγκεφαλίδας, οδηγεί σε δυσκολίες στον κινητικό έλεγχο, τον συντονισμό και την ισορροπία.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση