Κέιτι Πέρι: Έπεσε το βλέφαρό της σε συναυλία και οι φανς ανησυχούν για την υγεία της [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 14:18 Κέιτι Πέρι: Έπεσε το βλέφαρό της σε συναυλία και οι φανς ανησυχούν για την υγεία της [βίντεο]

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και δείχνει την Κέιτι Πέρι να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το δεξί της μάτι σε πρόσφατη συναυλία της, ανησύχησε τους θαυμαστές της.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η 37χρονη Κέιτι Πέρι στέκεται όρθια στη σκηνή, όταν το δεξί της μάτι φαίνεται να κλείνει επανειλημμένα και ανεξέλεγκτα. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια φαίνεται να αγγίζει το πρόσωπό της σε μια προσπάθεια να ανοίξει ξανά το μάτι της.

Το μάτι της Πέρι ανοίγει για λίγο και στη συνέχεια κλείνει αρκετές φορές πριν απομακρυνθεί και ολοκληρώσει την παράσταση. Κάποιοι φανς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν το περιστατικό με την πρόσφατη περιπέτεια του Justin Bieber με το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια που έκαναν λόγο ότι το κάνει επίτηδες και ότι ενδεχομένως πρόκειται για «διαφημιστικό κόλπο».

Πάντως, η Κέιτι Πέρι δεν έχει απαντήσει επίσημα για τα σενάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την υγεία της.

Δείτε τα σχόλια στο Twitter για την Κέιτι Πέτι:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση