Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 12:39 Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον αγώνα που δίνει, την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, αλλά και το πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο και αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με μεγάλη δύναμη.

Ο τραγουδιστής έκανε την περασμένη εβδομάδα μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι όπως έγραψε, «είναι ήδη νικητής».

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια... Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση