Πώς να μετατρέψετε την τραπεζαρία σας σε home office!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 14:06 Πώς να μετατρέψετε την τραπεζαρία σας σε home office!

Πολλές εταιρείες έχουν υιοθετήσει την τηλεργασία ως μοντέλο στον τρόπο που δουλεύουν, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί την ανάγκη εύρεσης επιπλέον χώρου στο σπίτι.

Ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα ο χώρος στα σπίτια δεν προσφέρει τη δυνατότητα ξεχωριστού δωματίου ως γραφείο ή ακόμη και προσθήκη ενός γραφείου σε κάποιο δωμάτιο.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεστε έξυπνες και πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Το εργοστάσιο επίπλων Gotsopoulos Home μας δίνει ιδέες που όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε εύκολα στο σπίτι μας!

Κατ’ αρχάς, χρειάζεστε ένα άνετο τραπέζι!

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τον χώρο της τραπεζαρίας με το φαγητό ή οικογενειακά γεύματα. Για τον λόγο αυτό είναι ευρύχωραενώ πολλά έχουν και επέκταση, για να μπορείτε να φιλοξενείτε περισσότερους καλεσμένους.

Ένα τέτοιο τραπέζι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη δουλειά σας, ειδικά όταν έχετε πολλά αντικείμενα ή χαρτιά που σας είναι χρήσιμα.

Η μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού Tiesto είναι κομψή και κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο δρυός με τεχνητή πορσελάνη στην επιφάνεια.

Μια άνετη καρέκλα τραπεζαρίας για να εργάζεστε πιο ξεκούραστα!

Οι ώρες της δουλειάς καταλαμβάνουν σίγουρα ένα οχτάωρο μέσα στην καθημερινότητα. Η σωστή στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική, επομένως χρειάζεστε μια καλή καρέκλα με μοντέρνο design ή ένα σχέδιο που να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας.

Η Tale Armchair είναι μια μοντέρνα καρέκλα τραπεζαρίας και διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα με ιδιαίτερα μαλακό ύφασμα, για να εργάζεστε άνετα και αποδοτικά.

Προστατέψτε την επιφάνεια της τραπεζαρίας

Για να μη δημιουργήσετε γρατσουνιές μπορείτε κάτω από το laptopή τον εξοπλισμό σας να βάλετε ένα pad.

Έτσι, θα εργάζεστε απαλλαγμένοι από το άγχος ότι μπορεί να φθείρετε το αγαπημένο σας έπιπλο.

Επενδύστε σε μια βάση στήριξης για το laptop σας

Η αλήθεια είναι ότι μια τραπεζαρία δεν έχει το απαιτούμενο ύψος που βοηθά στη σωστή στάση σώματος όσο εργάζεστε.

Μπορείτε να προμηθευτείτε με μια βάση στήριξης, ώστε να μην καμπουριάζετε και να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα.

Προσθέστε μία βιβλιοθήκη ή έναν μπουφέ

Για να αποθηκεύετε τα χαρτιά ή τα αξεσουάρ του υπολογιστή ή γενικά ό,τι είναι χρήσιμο για τη δουλειά σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον μπουφέ σας ή μία βιβλιοθήκη.

Έτσι, ο χώρος θα φαίνεται πιο τακτοποιημένος και εσείς θα γνωρίζετε πού βρίσκεται ό,τι είναι απαραίτητο για τη δουλειά σας.

Σε περίπτωση που έχετε πολλά καλώδια τυλίξτε τα με προστατευτικό, για ένα πιο όμορφο εικαστικό αποτέλεσμα.

Έχετε τον κατάλληλο φωτισμό;

Ένα ευήλιο σπίτι έχει πολλά οφέλη για την υγεία και στην περίπτωση της τηλεργασίας για την υγεία των ματιών.

Αν το φυσικό φως δεν επαρκεί, μπορείτε να προσθέσετε ένα λαμπατέρ ή ένα φωτιστικό για να μην έχετε πρόβλημα με την όρασή σας και να κάνετε πιο εύκολα και ευχάριστα τη δουλειά σας.

Ευχαριστούμε το Gotsopoulos Home για τη βοήθεια στο άρθρο μας!

Αν σας άρεσαν τα προτεινόμενα έπιπλα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Μοντέρνα Τραπεζαρία Tiesto, Μοντέρνα Πολυθρόνα – καρέκλα Tale & Έπιπλο μπουφές Norton.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση