Ποιο έργο ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από την Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 11:54 Ποιο έργο ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από την Χαλκίδα

«Καταπληκτικά νέα», η αντίδραση του Φάνη Σπανού…

Την πόλη της Χαλκίδας επισκέφτηκε το απόγευμα ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των προεκλογικών του εξορμήσεων για τις ευρωεκλογές 2024.

Ανάμεσα σε όσα κατεγράφησαν ήταν και η ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση της παράκαμψης Βασιλικού.

«Ένα έργο τεράστιας σημασίας για την Εύβοια και συνολικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο ολοκληρώσαμε τις μελέτες και διεκδικήσαμε μαζί με τους βουλευτές και τους Δημάρχους μας, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα!», ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός σχολιάζοντάς το ως «καταπληκτικά νέα».

Το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις όσον αφορά την ένταξη, τη δημοπράτηση και τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το έργο να υλοποιηθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση