Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε με τον σύντροφό της σε έξοδό τους - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 14:26 Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χόρεψε με τον σύντροφό της σε έξοδό τους - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στο πλευρό της για 25 χρόνια, σηκώθηκε να χορέψει στο κέντρο του μαγαζιού

Την ονομαστική της εορτή είχε πριν από λίγες μέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη και το γιόρτασε μαζί με φίλους της και τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Η ηθοποιός κάλεσε, μεταξύ άλλων τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Σπύρο Μπιμπίλα σε εστιατόριο με ζωντανή μουσική και διασκέδασε, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Μία από τις στιγμές που απαθανάτισε ο φακός των παπαράτσι, ήταν όταν ο επί 25 χρόνια σύντροφός της, σηκώθηκε και χόρεψε μαζί της.

Σε άλλα στιγμιότυπα, εμφανίζεται η ίδια να απολαμβάνει τη βραδιά με τους υπόλοιπους καλεσμένους της, ενώ σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, δείχνει την ηθοποιό να έχει σταθεί στο κέντρο και να χορεύει το «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», που έπαιζαν οι μουσικοί.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες

3664_MARIA_IOANIDOY_ZOZO_SAPOYNTZAKI_PIROS_ANAGNOSTOPOYLOS_21422023

3902_PIROS_ANAGNOSTOPOYLOS_ZOZO_SAPOYNTZAKI_21422023

3908_PIROS_ANAGNOSTOPOYLOS_ZOZO_SAPOYNTZAKI_21422023

3621_MARIA_IOANIDOY_ZOZO_SAPOYNTZAKI_21422023

3604_SPIROS_MPIMPILAS_ZOZO_SAPOYNTZAKI_21422023

Ποιος είναι ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι ένθερμος θαυμαστής της τραγουδίστριας και ηθοποιού και τη γνώρισε εξαιτίας ενός... ατυχήματος.

Όπως αφηγήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της πριν από χρόνια, επιστρέφοντας στην Κινέτα, μετά από δουλειά, αφαιρέθηκε στο τιμόνι λόγω κούρασης και είχε ένα ατύχημα. Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρίας, στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση