Σβαρτσενέγκερ: Συγκινεί μιλώντας για τον Γουίλις - «Οι σταρ της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ, απλά φορτίζουν»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 17:51 Σβαρτσενέγκερ: Συγκινεί μιλώντας για τον Γουίλις - «Οι σταρ της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ, απλά φορτίζουν»

Η άνοια στέρησε τον Γουίλις από το Χόλιγουντ και η απουσία του είναι αισθητή για όλους

Η απόσυρση του Μπρους Γουίλις από την υποκριτική, λόγω της άνοιας με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος, έφερε μία ηχηρή απουσία από τη μεγάλη οθόνη.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του κινηματογράφου, όπως ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άντονι Χόπκινς έχουν μιλήσει ήδη για τον σταρ της δράσης και των «Die Hard» ταινιών.

Σειρά πήρε ένας άλλος θρύλος της δράσης, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος συγκίνησε με όσα είχε να πει για τον Γουίλις.

«Νομίζω ότι είναι φανταστικός» δήλωσε στο CinemaBlend και πρόσθεσε: «Ήταν για πολλά χρόνια και είναι ένα τεράστιο, τεράστιο αστέρι. Και νομίζω ότι θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα μεγάλο, μεγάλο αστέρι. Και ως έναν ευγενικό άνθρωπο».

«Καταλαβαίνω ότι υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν, από άποψη υγείας δηλαδή, ότι έπρεπε να αποσυρθεί. Αλλά γενικά ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης απλά φορτίζουν» πρόσθεσε.

Τα νέα για την υγεία του Γουίλις, ταξίδεψαν γρήγορα τον περασμένο χειμώνα και σύσσωμο το Χόλιγουντ, έσπευσε να μιλήσει για τη συνεργασία με τον μεγάλο σταρ.

«Είναι απόμακρος και αυτό με σκοτώνει» είχε πει ο Σταλόνε
Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ράγισε «καρδιές» μιλώντας για τον καλό του φίλο, Μπρους Γουίλις. 

Ο Σταλόνε ήρθε να επιβεβαιώσει την επιδείνωση της υγείας του άλλοτε συμπρωταγωνιστή του σε μία συνέντευξη, όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς ήταν  ο Γουίλις εκείνη την περίοδο, εκφράζοντας τη θλίψη του που δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. «Ο Μπρους περνά πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι κάπως απόμακρος και αυτό με σκοτώνει. Είναι τόσο στενάχωρο».

«Το να δουλεύω μαζί σου ήταν μία ξεχωριστή περίοδος» έγραψε ο Χόπκινς
Ο Άντονι Χόπκινς ανάρτησε την ίδια περίοδο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο και έστειλε το δικό του μήνυμα στον συνάδελφό του. «Το να δουλεύω μαζί σου ήταν μία ξεχωριστή περίοδος της ζωής μου. Η αγάπη μου και οι προσευχές μου είναι με εσένα και την οικογένειά σου» έγραψε στη λεζάντα.

«Όλη μου η αγάπη στον μεγάλο μου αδερφό» είπε ο Σιάμαλαν
Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν εξέφρασε την αγάπη του για τον Μπρους Γουίλις μετά την αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Ο σκηνοθέτης μετά την ανακοίνωση ότι ο Μπρους Γουίλις θα σταματήσει την καριέρα του καθώς πάσχει από αφασία έγραψε στο Twitter: «Όλη μου η αγάπη και ο σεβασμός στον μεγάλο μου αδερφό Μπρους Γουίλις. Ξέρω ότι η υπέροχη οικογένειά του τον περιβάλλει με υποστήριξη και του δίνει δύναμη». Και συνέχισε: «Θα είναι πάντα αυτός ο ήρωας σε αυτήν την αφίσα στον τοίχο μου ως [παιδί]».

O ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, είχε γράψει στο Twitter: «Αν αγαπάτε τις ταινίες, λατρεύετε τον #BruceWillis. Έχει ενσωματώσει κάθε τι καλό στη λέξη ψυχαγωγία εδώ και δεκαετίες. Συγχαρητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια που χειρίστηκε δύσκολα νέα, με αξιοπρέπεια και χάρη. Μιλάω εκ μέρους του κόσμου όταν λέω, "Σε αγαπάμε, Μπρους"».

O σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στην αμερικανική κωμωδία δράσης «Οι μπάτσοι της συμφοράς», ανέφερε: «Πολύ πριν από το Cop Out, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Bruce Willis - οπότε αυτό είναι πραγματικά σπαρακτικό να το διαβάζεις. Του άρεσε να παίζει και να τραγουδά και η απώλεια αυτού, πρέπει να είναι καταστροφική για αυτόν. Νιώθω σαν χαζός για τα μικροπαράπονά μου από το 2010. Λυπάμαι λοιπόν για τον Μπρους Γουίλις και την οικογένειά του».

Ο δημιουργός κόμιξ Ρομπ Λίφελντ, έγραψε: «Να είσαι ευλογημένος Μπρους Γουίλις! Προσευχές για θεραπεία και ειλικρινή ευγνωμοσύνη που μοιράστηκες τα ταλέντα σου με όλους μας!».

Η παραγωγός Γκέιλ Αν Χερντ, είχε αναρτήσει το εξής tweet: «Στέλνω την αγάπη και τις προσευχές μου στον #BruceWillis και την οικογένειά του. Ένας από τους στενούς συγγενείς μου έχει αφασία και εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ευτυχισμένη, γεμάτη ζωή (αλλά έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει την καριέρα του). Είναι αδιανόητο να σκεφτόμαστε τον #Armageddon χωρίς την ισχυρή και εγκάρδια ερμηνεία του».

Ο ηθοποιός Σεθ Γκριν, τέλος, είχε δηλώσει: «Έχω τόση αγάπη για τον Bruce Willis και είμαι ευγνώμων για κάθε χαρακτήρα που μας έδωσε. Φιλιά και αγάπη σε όλη την οικογένεια - σας ευχαριστούμε που τον μοιράζεστε μαζί μας».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση