Μαρία Σολωμού: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε γάμο, ως επίσημη σύντροφος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 14:18 Μαρία Σολωμού: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε γάμο, ως επίσημη σύντροφος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Σολωμού πιο αποκαλυπτική από ποτέ αναφέρθηκε και στη «σχέση» που τη συνδέει με τον Mente Fuerte.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση, ενώ μίλησε και για «σχέση» της με τον Mente Fuerte.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος που υπήρχε γάμος δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό, αλλά έχει συμβεί. Όταν προκύπτει κάτι τέτοιο, κάποιος λόγος υπάρχει. Ο δικός μου λόγος δεν είναι ποτέ ότι θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου, δεν θέλω κάτι τέτοιο, ο δικός μου λόγος είναι μόνο ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και έρχεται αυτό, είναι ένα συναίσθημα το οποίο… Ουδέποτε δεν ήθελα να διαλύσω κανένα και δεν διέλυσα και κανενός τίποτα και ήσυχα και ωραία μετά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα και εγώ ότι δεν γίνεται, γιατί αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο», εξήγησε η ηθοποιός με αφορμή δηλώσεις της, πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση.

Όταν ερωτήθηκε για την σχέση που έχει με τον τράπερ Mente Fuerte, τόνισε: «Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος με ζηλεύει, υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή την στιγμή. Κάνουμε παρέα άλλα η κατάσταση είναι flirtatious σαφέστατα. Αλλά δεν είναι αυτό που μπορεί κάποιος να έχει στο μυαλό του».

Για το εάν έχει χρειαστεί να μείνει κάποιο διάστημα σε τοξική σχέση, είπε: «Αυτό με το τοξική σχέση που το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία συνθήκη που δεν είναι τοξική. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι η τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στην ζωή μου. Το πραγματικό συναίσθημα το 100% που δεν έχει “ε να σου κάνω κόνξες ή να μην σε πάρω τηλέφωνο” ή ο ένας να τρέχει ή άλλος να κλαίει, όλο αυτό το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση. Η κανονική ερωτική σχέση, η οποία έχει σοβαρό νοιάξιμο, αγάπη, αλλά έχει και αυτό το φουρφούρισμα… Πρέπει να υπάρχει για εμένα, αλλιώς δεν με ενδιαφέρει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση