Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: "Μας γνώρισε ο πνευματικός μας, ο πάτερ Δημήτριος"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 13:15 Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: "Μας γνώρισε ο πνευματικός μας, ο πάτερ Δημήτριος"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψαν τον τρόπο που γνωρίστηκαν και τον λόγο που ήρθαν κοντά. Τι είπαν για το Survivor που συμμετείχε ο καθένας.

Καλεσμένοι στην εκπομπή "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΙ βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίοι είναι ζευγάρι.

Ο νικητής του πρώτου Survivor και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ήρθαν κοντά τους τελευταίους μήνες, ενώ συνεργάστηκαν σε ένα περιπετειώδες τηλεοπτικό σποτ πρόσφατα.

Μιλώντας για τη γνωριμία τους στη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψαν πως το πώς γνωρίστηκαν. Όπως είπε η Δήμητρα Βαμβακούση: "Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ιδιαίτερος. Δεν γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ή έξω ή σε κάποιο πλατό. Ο λόγος ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που τότε ήταν στον Λυκαβηττό".

"Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Εμένα προσωπικά με στενοχωρεί. Τον έχουν διαβάλει. Λείπει από πολλούς ανθρώπους", πρόσθεσε η ίδια για την υπόθεσή του.

"Έχουμε κοινό πνευματικό, είναι ο συγκεκριμένος, δεν το γνώριζα τότε. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Προσπαθούμε να μάθουμε γιατί τον απομάκρυναν. Τον επισκεφτήκαμε πρόσφατα στην Κρήτη για να τον δούμε. Μας λείπει" είπε με τη σειρά του ο Ντάνος.

Σημείωσαν, μάλιστα, πως ο ένας δεν έχει το Survivor του άλλου, ενώ αναφορικά με την σύντροφό του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως στη Δήμητρα είδε έναν σύγχρονο άνθρωπο με τα "πιστεύω" που έχει κι ο ίδιος.

"Ταυτίζονται οι απόψεις μας. Είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός ποια θα είναι η πίστη του. Αλλά εμείς με βεβαιότητα μιλάμε για κάτι υπαρκτό, μέσα και από προσωπικά βιώματα" σημείωσε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση