Σταύρος Σβήγκος: "Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και οι άνδρες εγκυμοσύνη"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 11:06 Σταύρος Σβήγκος: "Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και οι άνδρες εγκυμοσύνη"

Για τη σχέση με το γιο του, τα συμπτώματα του συνδρόμου της ανδρολοχείας, αλλά και την επιθυμία του να μπορούσε και οι ίδιος να βιώσει τη διαδικασία της εγκυμοσύνης μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα" παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά πόσο συμφιλιωμένος είναι με τη γυναικεία του πλευρά, μίλησε για τη σχέση με το γιο του και το ιδιαίτερο δέσιμο που νιώθει μαζί του.

"Με τον γιο μου είμαστε μια χαρά, σούπερ! Παίζουμε, κάνουμε και πιο δημιουργικά πράγματα γιατί δεν είναι μόνο το παιχνίδι για ένα παιδί. Το δέσιμο είναι όταν θα του μαγειρέψεις, όταν θα το κάνεις μπάνιο, όταν θα το κοιμίσεις και θα του διαβάσεις ένα παραμύθι. Πιο πολύ μου κάνει παράπονα για την δουλειά μου ότι 'δουλεύεις αρκετά' και γι’ αυτό δεν έκανα θέατρο φέτος, για να είμαστε κοντά", δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το σύνδρομο της ανδρολοχείας, αλλά και την επιθυμία του να μπορούσε και οι ίδιος να βιώσει τη διαδικασία της εγκυμοσύνης

"Στο σύνδρομο της ανδρολοχείας έχεις συμπτώματα σαν να είσαι και εσύ και εσύ έγκυος. Ωραία είναι, εντάξει. Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε και εμείς εγκυμοσύνη, να δούμε πως είναι! Έτρωγα και πολύ, λέω 'τι γίνεται; Εγώ το έχω το παιδί;'. Όσο πιο κοντά είσαι με τον σύντροφο σου ή με ένα πολύ μεγάλο θέμα στη ζωή σου, τόσο πιο πολύ επηρεάζεσαι και εσύ".

Και συνέχισε: "Έχω μιλήσει για τη συμφιλίωση με την γυναικεία μου πλευρά και δεν ξέρω γιατί έχει τόση μεγάλη απορία ο κόσμος με αυτά τα πράγματα. Το πιο ωραίο είναι ένας άντρας να είναι συμφιλιωμένος με την γυναικεία του πλευρά ώστε να μπορεί να κατανοήσει το γυναικείο φύλο και να το αγαπήσει ακόμα πιο βαθιά. Τόσο απλά. Όποιος όμως έχει κόμπλεξ, μάλλον αυτός κάτι ψάχνει και όχι εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν υπάρχει διαφορά! Τι είναι γυναικείο και τι αντρικό, αλήθεια; Δεν υπάρχει αντρικό και γυναικείο, άνθρωποι είμαστε".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση