Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας στα σχολεία ΣΚΓΕΘ του Ελεώνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 16:15 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας στα σχολεία ΣΚΓΕΘ του Ελεώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Απόστολος Δαγδελένης και η Βιβλιοθηκονόμος Μαγδαληνή Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν την Τρίτη 23 Απριλίου τα σχολεία ΣΚΓΕΘ: το Δημοτικό Σχολείο και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας.

Οι μαθήτριες των σχολείων ενημερώθηκαν για την ιστορία, τον τρόπο λειτουργίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και μέσω προβολής παρουσίασης ξεναγήθηκαν στους χώρους της. Τονίστηκε η αξία της Βιβλιοθήκης και του βιβλίου, το οποίο μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για τους ανθρώπους που τελούν υπό κράτηση.

Μετά από πρόταση του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού – Τουρισμού, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολείων ΣΚΓΕΘ μέσα από την συλλογή των βιβλίων της και του ηλεκτρονικού διαδικτυακού της καταλόγου (https://thivalib.openabekt.gr/).

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Σχολικών Μονάδων ΣΚΓΕΘ κ. Νίκο Αρμένη, τους εκπαιδευτικούς και τις μαθήτριες των σχολείων ΣΚΓΕΘ για την θερμή υποδοχή και την ζεστή φιλοξενία και για τα δώρα  (έργα ζωγραφικής μαθητριών) που προσφέρθηκαν στην  Δημοτική μας Βιβλιοθήκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση