Σκοτώθηκε ο τράπερ Gameboy σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 12:27 Σκοτώθηκε ο τράπερ Gameboy σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/9) ο τράπερ Gameboy.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο τράπερ Gameboy τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/9). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, στην οποία επέβαινε και μια 22χρονη κοπέλα που έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η μηχανή του γνωστού τράπερ «καρφώθηκε» σε νταλίκα που ήταν σταματημένη στην Πέτρου Ράλλη. Την τραυματία φίλη του παρέλαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο «Αττικό» νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Η είδηση έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σοκαρισμένους φίλους και θαυμαστές να μην μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του 23χρονου τράπερ. Μεταξύ αυτών και ο yt.mussic φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έγραψε «Forever GameBoy».

game_1

Ο Gameboy είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Snik, Toquel και MG. Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίες με εκατομμύρια views.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση