Το Κατάκολο έγινε ... Χόλιγουντ - Στην Ηλεία η Ατζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 13:41 Το Κατάκολο έγινε ... Χόλιγουντ - Στην Ηλεία η Ατζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Η ταινία για την ζωή της Μαρίας Κάλλας ήταν η αφορμή για να έρθει ξανά η Αντζελίνα Τζολί στη χώρα μας.

Επί ποδός βρίσκονται τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας για τη ζωή της σπουδαίας Μαρίας Κάλλας. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του patrisnews.gr, βρίσκονται στο Κατάκολο Ηλείας, καθώς εκεί βρίσκεται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, "Christina O‘".

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Σαββατοκύριακου, αφότου ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στα σκηνικά και τα φώτα. Η θαλαμηγός επελέγη ως σκηνικό για την ταινία, καθώς σε αυτή η Μαρία Κάλλας πέρασε μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, βρίσκεται ήδη στο Κατάκολο για τα γυρίσματα.

Το Κατάκολο έγινε ... Χόλιγουντ - Στην Ηλεία η Ατζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας [εικόνες]
ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ
ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση