Good Job Nicky: Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 22:31 Good Job Nicky: Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες

«Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης κι αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει» δήλωσε...

Ο Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στην Πάρο με την οικογένειά του.

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο. Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια, πήγαινα σαν χαζός κι έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά, με ντροπή, ο αδερφός μου πήγαινε, τα πλήρωνε και ζητούσε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το όνομά του, το οποίο και άλλαξε, ανέφερε: «Δεν ήθελα να κρατήσω το επώνυμό μου, γιατί γίνονται πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης κι αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει».

Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη την περσινή σεζόν, είπε: «Είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει».

Τέλος, για τον Γιάννη Πάριο δήλωσε: «Έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο. Όταν ήμουν 16 ετών, πήγα σε ένα στούντιο. Εκείνος έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε»

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση