Ο Jared Leto σκαρφάλωσε στο Empire State Building

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 15:22 Ο Jared Leto σκαρφάλωσε στο Empire State Building

Σε ένα κατόρθωμα που έχει προκαλέσει αμηχανία αλλά και εντυπωσιασμό στους θαυμαστές του παγκοσμίως, ο Jared Leto πέτυχε ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε στο εμβληματικό Empire State Building της Νέας Υόρκης.

Το εγχείρημα αυτό, το οποίο χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να ολοκληρώσει ο ηθοποιός και μουσικός, ξεχωρίζει ως σημαντικό επίτευγμα, καθώς κανένας άλλος άνθρωπος δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν. Μετά την ανάβαση, ο Leto μοιράστηκε τις σκέψεις του με την εκπομπή «Today», εκφράζοντας περισσότερο ενθουσιασμό παρά νευρικότητα. Παραδέχτηκε την απροσδόκητη δυσκολία της ανάβασης, τονίζοντας την απόλυτη σωματική αντοχή που απαιτούνταν.

Κάποιοι αμφισβήτησαν τον σκοπό μιας τόσο ασυνήθιστης δραστηριότητας μέσα στην εβδομάδα, ενώ άλλοι αναφέρθηκαν με χιούμορ στον ρόλο του Leto στην ταινία «Morbius» και στην κλασική εικόνα του King Kong στην κορυφή του ίδιου κτιρίου.

Αν και η αναρρίχηση μπορεί να φαίνεται τυχαία σε κάποιους, το περιπετειώδες πνεύμα του Leto και η τάση του για το εξαιρετικό είναι καλά τεκμηριωμένα, συχνά αντικατοπτρίζονται στις ποικίλες επιλογές της καριέρας και του τρόπου ζωής του. Η αναρρίχηση ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή προσπάθεια να μιμηθεί τον King Kong, ήταν μια επίδειξη της μοναδικής τόλμης του Leto και μια απόδειξη της σωματικής και ψυχικής του δύναμης.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση