Παντρεύτηκε ο Γιώργος Πιλίδης με τη σύντροφό του με... κορώνες αντί στεφάνων! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 14:54 Παντρεύτηκε ο Γιώργος Πιλίδης με τη σύντροφό του με... κορώνες αντί στεφάνων! (ΦΩΤΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας, στο πλευρό της αγαπημένης του, ανέβηκε την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της πάλης και η επί επτά χρόνια σύντροφός του Όλγα Καρπουζίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ιερό ναό στις Αχαρνές, σε κλειστό κύκλο, έχοντας στο πλευρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το βράδυ της Κυριακής ήρθαν στο «φως» και τα πρώτα στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο παρέα με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα, να «ανεβάζει» σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα σχετικά βίντεο καταγράφεται το ζευγάρι την ώρα του χορού του Ησαΐα, με κορώνες, αντί για στέφανα, καθώς και ο ρομαντικός χορός του νεόνυμφου ζευγαριού στη γαμήλια δεξίωση, που χόρεψαν το «Για πάντα» του Πέτρου Ιακωβίδη.

Γιώργος Πιλίδης - Όλγα Καρπουζίδου: Ο παιδικός έρωτας που οδήγησε στον γάμο

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος πρωταθλητής της πάλης και η 21χρονη σύντροφός του, που εργάζεται ως αισθητικός, μετρούν ήδη 7 χρόνια σχέσης, με τον ίδιο να έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχαν γνωριστεί μέσω Instagram.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, όπως έγινε και όταν ο Γιώργος Πιλίδης μπήκε στο Survivor και στο Survivor All Star και εγκατέλειψε την Ελλάδα για να βρεθεί στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση