Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 10:10 Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτή την διαφορετική δουλειά που της ανατέθηκε.

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στους followers της η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από λίγες ώρες. Η παρουσιάστρια, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που ανήρτησε, φαίνεται να έχει μπει στο στούντιο και να τραγουδά παιδικό τραγούδι.

«Ένα αστέρι γεννιέται», έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να αστειευτεί! Σ’ ένα από τα stories που ανέβασε μάλιστα, ανέφερε ότι η κόρη της έχει αγαπήσει το τραγούδι της. Χαρακτηριστικά γράφει: «Εύχομαι να το αγαπήσετε κι εσείς, όσο και η κόρη μου».

Όπως αποκάλυψε το παιδικό τραγούδι έχει τίτλο «Παρδαλή καμηλοπάρδαλη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram προφίλ της.

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει όλη τη ζωή της από τη στιγμή που έγινε μητέρα και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

«Γενικώς, δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι τόσο κλειστά και προστατευμένα. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό αλλά είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση», είπε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βάφτιση της κόρης της.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση