Άννα Βίσση: Έγινε 66 ετών - Μου εύχομαι να ωριμάσω, έγραψε σε ανάρτησή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:52 Άννα Βίσση: Έγινε 66 ετών - Μου εύχομαι να ωριμάσω, έγραψε σε ανάρτησή της

«Να μην επηρεάζομαι από κανενός τη γνώμη, η ζωή μου είναι δική μου» πρόσθεσε

Τα 66α γενέθλιά της γιόρτασε η Άννα Βίσση στις 20 Δεκεμβρίου και προχώρησε σε σχετική ανάρτηση. Μέσω Instagram ανέβασε σε ένα βίντεο, κολάζ φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει πίσω από την τούρτα της με τα κεράκια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο ακόμα…Μου εύχομαι να ωριμάσω ,να ξεχάσω και να θυμηθώ να συγχωρήσω και να κατανοήσω να υπηρετώ το τι ακριβώς είμαι και το τι θέλω να κάνω και να μην επηρεάζομαι από κανενός τη γνώμη όσο πιο σωστή η πιο ωραία φαντάζει να είναι από τη δική μου γιατί απλούστατα δεν είναι η δική μου … και η ζωή μου είναι δική μου ! Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές που μου στείλατε , τις διάβασα κσι τις χάρηκα Όλες!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση