Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για απόπειρες βιασμού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 15:13 Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για απόπειρες βιασμού

Ο ηθοποιός εθεάθη χαμογελαστός σε κατάστημα οπτικών στη Γλυφάδα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις εδώ και πολύ καιρό, ιδίως απ’ όταν κρίθηκε ένοχος, πριν από έναν χρόνο περίπου, για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Φωτογραφίες με την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που περιμένει το Εφετείο, για να δει αν θα αθωωθεί, εθεάθη χαμογελαστός σε κατάστημα οπτικών, στη Γλυφάδα. Με κάζουαλ ρούχα και ένα καπέλο τζόκεϊ στο κεφάλι, μίλησε με κάποιους και φάνηκε να έχει καλή διάθεση. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός δοκίμαζε γυαλιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση