Η Ράνια Τζίμα έσβησε τα κεράκια της μαζί με την κόρη της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 12:18 Η Ράνια Τζίμα έσβησε τα κεράκια της μαζί με την κόρη της

Γενέθλια χθες (08.01.2024) για τη Ράνια Τζίμα και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA τα γιόρτασε με τον πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της: την κόρη της, Ελένη. 

Η Ράνια Τζίμα ανέβασε τα τρυφερά στιγμιότυπα στο instagram. 

«Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες. 

Στη μια, η Ράνια Τζίμα μαζί με την μικρή Ελένη σβήνουν μαζί το κεράκι στην τούρτα και στη δεύτερη η 7χρονη έχει πέσει στην αγκαλιά της μαμάς της, χαρίζοντάς της το ωραιότερο δώρο γενεθλίων.

Η Ράνια Τζίμα σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις είχε μιλήσει για την επτάχρονη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει.

Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός.

Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση