Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος τους έγινε ενός έτους - Το πάρτι υπερπαραγωγή και ο εντυπωσιακός στολισμός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:32 Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος τους έγινε ενός έτους - Το πάρτι υπερπαραγωγή και ο εντυπωσιακός στολισμός

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, Πάρη και είδε τη ζωή της να αλλάζει προς τα καλύτερο.

Μπορεί ο μικρός Πάρης να έσβησε πριν 2 ημέρες την πρώτη του τούρτα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα ωστόσο οι γονείς του τού ετοίμασαν ένα παιδικό πάρτι υπερπαραγωγή στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Στα social media έχουν αρχίσει ήδη να ανεβαίνουν στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Τούνη, το οποίο είχε θέμα τα ταξίδια που έχει κάνει ο μικρός στον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Το σπίτι γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ την παράσταση έκλεψε η τούρτα που έσβησε ο Πάρης, η οποία ήταν διώροφη και έγραφε πάνω τις πόλεις και τις χώρες που έχει ταξιδέψει ο γιος της influencer.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στο παιδικό πάρτι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κόρες του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο νονός του γιου της Ιωάννας Τούνη, Γιώργος Μανίκας.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της Ιωάννας Τούνη:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση