Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον «Ελληνάρα» που κρίνει τον Λάνθιμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 12:43 Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον «Ελληνάρα» που κρίνει τον Λάνθιμο

Με φραπέ, τσίχλα και κομπολόι στο χέρι, ο κωμικός παρουσιάζει την εικόνα ενός άνδρα που σχολιάζει τον σκηνοθέτη αρνητικά για την καριέρα του στο εξωτερικό

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε ο Διονύσης Ατζαράκης στο YouTube, με στόχο αυτή τη φορά, όσους κρίνουν την καριέρα του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο κωμικός βρίσκεται καθισμένος σε έναν καναπέ, μασώντας τσίχλα και παίζοντας με ένα κομπολόι. Με δήθεν ειρωνική διάθεση, ειρωνεύεται τη διάκριση του Έλληνα σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες με τις βραβεύσεις για το «Poor Things» και την Έμμα Στόουν.

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν με τον Χαλκ και χορεύει σαν παρτσακλό;» λέει στην αρχή ο YouTuber, απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχεται από κάποιον άλλο.

Δείτε το βίντεο:

Στην πορεία, ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι ξέρει πολύ καλά «τις δουλειές του Λάνθιμου», όμως φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα από τις απαντήσεις του. Το μόνο που βρίσκει τελικά είναι το βίντεο κλιπ που είχε σκηνοθετήσει με τον Σάκη Ρουβά, για το τραγούδι «Θέλεις ή δεν θέλεις».

Σε άλλο σημείο, λέει εκνευρισμένος: «Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» συνεχίζει.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας πετυχαίνει στο εξωτερικό, απαντά: «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε. Τι λέει ο φλώρος ότι δεν υπάρχουν στούντιο στην Ελλάδα; Να τον πάω ΄γω Γκάζι Μεταξουργείο...»
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση