Παντρεύτηκαν Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:43 Παντρεύτηκαν Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκα προ ημερών η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και φυσικά οι προσκεκλημένοι ήταν ελάχιστοι.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», το οποίο υπογράφει ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ο γάμος τελέστηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι το οποίο αποτελούσε επιθυμία και των δυο, με τη σχέση να γίνεται γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Πηγή: Παραπολιτικά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση