Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 09:56 Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Ένα πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη αναστάτωσε τόσο τον ίδιο όσο και την Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του. Φαίνεται μάλιστα ότι φοβήθηκε και ο ίδιος πάρα πολύ αφού δεν έφερε καμία αντίρρηση στην τραγουδίστρια όταν του είπε “Βασίλη, πάμε στο νοσοκομείο τώρα!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent. Η Δέσποινα Βανδή παρέμεινε στο πλευρό του. Όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, στα 46 του χρόνια, δεν είχε αντιμετωπίσει άλλη φορά τέτοιου είδους θέμα. Ωστόσο φαίνεται πως η διατροφή με πολλά λιπαρά, το κάπνισμα και το ποτό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πηγή: Espresso

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση