Survivor 2024: Συγκινημένος ο Φάνης Μπολέτσης που δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Περπατάρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:50 Survivor 2024: Συγκινημένος ο Φάνης Μπολέτσης που δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Περπατάρη Φώτο: glomex

Στενοχωρημένος είναι ο Φάνης Μπολέτσης με την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη από το Survivor. «Μου κόστισε η απουσία του», είπε για τον φίλο του που εγκατέλειψε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Περπατάρης άφησε το Survivor λίγο μετά τον τσακωμό με τον Φάνη Μπελέτση με τους δύο τους να μην προλάβουν να μιλήσουν, καθώς ο πρώτος αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκινημένος για την απουσία του φίλου του, ο Φάνης Μπελέτσης είπε:

«Με τον Γιάννη κάναμε από την αρχή παρέα. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε 2-3 ημέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δεν με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα».

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός. Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω…».

Για τα κακοπροαίρετα σχόλια που θεωρεί πως δέχεται από τους συμπαίκτες του στο Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης πρόσθεσε:

«Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν τη ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στη ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση