Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται ο γνωστός τραγουδιστής– Αυτή είναι η μέλλουσα σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 18:39 Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται ο γνωστός τραγουδιστής– Αυτή είναι η μέλλουσα σύζυγός του

Τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να ανέβει την Κυριακή (26.05.2024) ο Κώστας Καραφώτης μαζί με την σύντροφό του, Κάτια Μάνου.

Ο Κώστας Καραφώτης  πήρε την απόφαση να κάνει με την αγαπημένη του το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και θα ντυθεί γαμπρός σε 2 μέρες. Η Κάτια Μάνου, με την οποία ξεκίνησαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media το Μάρτη του 2023, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στην Τρίπολη. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός κατάγονται από την Τρίπολη.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο Κώστας Καραφώτης.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο οι 2 τους. Η ίδια εκτός από τη γυμναστική και το χορό ασχολείται και με τη ζωγραφική, αφού σχεδιάζει και μάλιστα πουλά κάποιες από τις δημιουργίες της στο ίντερνετ.

Ο τραγουδιστής πρόκειται να παντρευτεί για δεύτερη φορά αφού το 2016, είχε κάνει κρυφό γάμο με την τότε σύντροφό του Άννα Δινέρη, με την οποία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις 9 μήνες αφού μπήκαν σε σχέση.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση