Το Star Wars επιστρέφει στα σινεμά: Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 13:16 Το Star Wars επιστρέφει στα σινεμά: Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία

Δύο αγαπημένοι χαρακτήρες από το σύμπαν του Star Wars, ύστερα από επιτυχημένη θητεία στην τηλεόραση, περνούν στη μεγάλη οθόνη με δική τους ταινία.

Πρόκειται για τον Mandalorian και τον Grogu, βασικούς ήρωες της σειράς του Disney+ «The Mandalorian», οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «The Mandalorian & Grogu», που θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στη χρονιά. Θα είναι η πρώτη ταινία Star Wars που θα προβληθεί στους κινηματογράφους μετά το «Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker» του 2019.

Την είδηση έκανε γνωστή στα social media ο επίσημος λογαριασμός Star Wars:

Αυτό το κινηματογραφικό spinoff του «The Mandalorian» ουσιαστικά θα υποκαταστήσει την τέταρτη σεζόν της σειράς. Σκηνοθέτης θα είναι ο Τζον Φαβρό, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, ενώ στους δύο βασικούς ρόλους θα επιστρέψουν ο Πέντρο Πασκάλ (Ντιν Τζάριν / The Mandalorian) και η συμπαθέστατη… μαριονέτα του Grogu.

«Μου άρεσε να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας», δήλωσε ο Φαβρό. «Η προοπτική να φέρω τον Mandalorian και τον μαθητευόμενό του, Grogu, στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική».

Δεν έγινε γνωστό αν η ταινία θα προβληθεί μέσα στο 2025 ή το 2026, για το οποίο η Disney (που έχει εξαγοράσει την εταιρεία Lucasfilm, δημιουργό των ταινιών και σειρών Star Wars), έχει ανακοινώσει ήδη τις πρεμιέρες δύο άγνωστων φιλμ Star Wars: 22 Μαΐου και 18 Δεκεμβρίου 2026, ενώ μία ακόμη αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου 2027.

Πηγή: CNN Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση