NASA: Καταγράφηκε ισχυρή ηλιακή έκλαμψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 15:53 NASA: Καταγράφηκε ισχυρή ηλιακή έκλαμψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Παρατήριο της Solar Dynamics της NASA κατέγραψε μία αξιοθαύμαστη στιγμή, στην οποία ο Ήλιος εκδηλώνει ισχυρή έκλαμψη.

Εντυπωσιακό στιγμιότυπο κατέγραψε η NASA από το Παρατήριο της Solar Dynamics, στις 2 Ιουλίου 2023, στο οποίο φαίνεται να πραγματοποιείται ισχυρή ηλιακή έκλαμψη, η οποία αποτελεί μία ισχυρή έκρηξη ενέργειας.

Οι εκλάμψεις και οι ηλιακές εκρήξεις μπορούν να επηρεάσουν τις ραδιοεπικοινωνίες, τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τα σήματα πλοήγησης και να θέτουν κινδύνους για τα διαστημόπλοια και τους αστροναύτες.

Αυτή η λάμψη που εντοπίζεται πάνω δεξιά, κατηγοριοποιείται ως έκρηξη X1.0. Το X-class υποδηλώνει τις πιο έντονες εκρήξεις, ενώ ο αριθμός δίνει περισσότερες πληροφορίες για την έντασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση