Ξεκαθάρισμα λογαριασμών τράπερ το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 17:58 Ξεκαθάρισμα λογαριασμών τράπερ το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε καλλιτέχνες της τραπ, φαίνεται ότι ήταν το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο ΑΠΘ τον περασμένο Ιούλιο. Ένα από τα άτομα που εμπλέκονται είναι ο μάνατζερ του Lamanif.

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 22:00 το βράδυ της 12ης Ιουλίου, όταν ομάδα 15 φαν του δημοφιλούς τράπερ Lamanif, πλησίασαν τον 23χρονο, που καθόταν σε παγκάκι του ΑΠΘ, έπειτα από υπόδειξη του 34χρονου ατζέντη του.

Όπως αναφέρει το TheToc, έπειτα από διαπληκτισμό, ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε στα πόδια τον νεαρό τράπερ από τη Γεωργία. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Έπειτα από έρευνες μηνών, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την αιματηρή υπόθεση και ο 34χρονος μάνατζερ, αλλά και ο 28χρονος οπαδός του Lamanif έχουν συλληφθεί. Οι δύο άνδρες, μέχρι στιγμής αρνούνται ότι έχουν κάποια σχέση με το συμβάν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι φυσικοί αυτουργοί να βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης καθ’ υπόδειξη του τράπερ, για να “προειδοποιήσουν” τον 23χρονο.

Θυμίζουμε ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί κατά περίσταση δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση