Ράδιο Αρβύλα: πρεμιέρα για την εκπομπή που έρχεται από άλλο πλανήτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 14:09 Ράδιο Αρβύλα: πρεμιέρα για την εκπομπή που έρχεται από άλλο πλανήτη

Οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται να προσγειωθούν στο τηλεοπτικό τοπίο και να δουν με τη δική τους ματιά όσα συμβαίνουν και… δικαιούνται να μπουν στο TOP επικαιρότητάς τους.

Από σήμερα, αρκετά νωρίτερα από αυτό που συνήθιζαν τις προηγούμενες σεζόν, οι Ράδιο Αρβύλα θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1, αφού, όπως μου είπε ο Αντώνης Κανάκης στην αποκλειστική συνέντευξη για το newsit.gr: «Δεν θέλαμε να καθυστερήσουμε και να βγούμε με το νέο χρόνο λόγω μουντιάλ, οπότε πήραμε την πρωτοβουλία να βγούμε νωρίτερα, ώστε να μη χαθεί το πρώτο μισό της σεζόν και να προσπεράσουμε τα θέματα προγραμματισμού που προκαλεί το παγκόσμιο κύπελλο».

Όπως λοιπόν αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού «το διαστημόπλοιο «Ράδιο Αρβύλα» και το πλήρωμά του μας καλωσορίζουν στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα».

Ο κυβερνήτης Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, από απόψε στις 20:00 ανοίγουν τις κεραίες του και λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Σκοπός της αποστολής τους; Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα θέσουν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!».  

Έτσι, από σήμερα και μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ η Ράδιο Αρβύλα θα παίζει μπάλα στον ΑΝΤ1 με σκοπό να περάσουν καλά όσοι βρεθούν στις κερκίδες της εκπομπής, αλλά… άσχημα όσοι δεχτούν τα σατιρικά τους βέλη…!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση