Ευρυδίκη για Survivor All Star: «Πήγα τρεις εβδομάδες διακοπές και έβγαλα 15.000 ευρώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 13:23 Ευρυδίκη για Survivor All Star: «Πήγα τρεις εβδομάδες διακοπές και έβγαλα 15.000 ευρώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε την συμμετοχή της στο Survivor All Star, λέγοντας ότι έζησε αυτή την εμπειρία σαν να πήγε διακοπές.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενούμενη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν χείμαρρος για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και τα σκηνικά που έγιναν, για να καταλήξει στο εξής: «Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά».

Και συνέχισε μιλώντας για την σχέση της με την Βρισήιδα Ανδριώτου που κλονίστηκε λόγω του Σπύρου Μαρτίκα: «Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη, όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love θα έχει και hate. Θα έχουμε από όλα. Τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα και το μόνο που με έχει στενοχωρήσει, είναι ότι έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση