Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες θα κάτσουν δίπλα στον Σάκη Κατσούλη;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 16:23 Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες θα κάτσουν δίπλα στον Σάκη Κατσούλη;

Μια ημέρα μακριά από τον ημιτελικό του Survivor All Star στο Γαλάτσι και οι τρεις παίκτες μάχονται για δύο θέσεις δίπλα στον Σάκη Κατσούλη

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη διεκδικούν σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου μια θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να προκριθούν στο Γαλάτσι.

Οι δύο παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός τη μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο Survivor, ωστόσο η Μαριαλένα δείχνει να αντέχει σε αντίθεση με εκείνους που έχουν αποδυναμωθεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη περάσει στον ημιτελικό του Γαλατσίου και ελπίζει να δει τη σύντροφό του σε μια θέση δίπλα του για τη διεκδίκηση του μεγάλου τρόπαιου στο Survivor All Star.

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες πάνε Γαλάτσι - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους 4 φιναλίστ
 

 

 

Σύμφωνα με τις διαρροές αλλά και τις εκτιμήσεις το προβάδισμα κατάκτησης της τρίτης θέσης στον ημιτελικό το έχει ο Νίκος Μπάρτζης.

Το ζήτημα είναι τι θα γίνει με την Μαριαλένα την Κυριάκη... Θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στο Γαλάτσι;

Από εκεί και πέρα ακολουθεί η πρόκριση στον τελικό την οποία σίγουρα διεκδικεί ο Σάκης.

Στην τελική μονομαχία για το τρόπαιο φαίνεται ότι θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη, με την αγωνία να κορυφώνεται και για τους δύο την Τρίτη 11 Ιουλίου.

πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση