Survivor All Star: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε ο νικητής Σάκης Κατσούλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 10:16 Survivor All Star: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε ο νικητής Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Το ποσό που συγκέντρωσε, πέρα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης (11/07) το Survivor All Star, με τον Τελικό να λαμβάνει χώρα στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και να μεταδίδεται live μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως νικητής του φετινού Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Τελικός Survivor All Star: Η λαμπερή έναρξη

"Survivors! Καλωσήρθατε στον τελευταίο στίβο μάχης της χρονιάς. Πάμε να το ζήσουμε!" είπε στην έναρξη της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός, δίνοντας το σήμα για να αρχίσει η "τελευταία μάχη", ενώ αμέσως άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για τους δύο φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

 

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε στον χώρο τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι πήραν τις θέσεις τους εν μέσω αποθέωσης, με τον καθένα να έχει τους δικούς του, πιστούς θαυμαστές. Στο πλευρό τους, οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και, φυσικά, οι πρώην παίκτες του φετινού Survivor, που παρευρέθηκαν στον μεγάλο Τελικό.

 

 

Όσοι βρίσκονταν στο Γαλάτσι, δεν σταμάτησαν στιγμή να ζητωκραυγάζουν για τον αγαπημένο τους φιναλίστ, ενώ οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ήταν στην εξέδρα, ανάμεσα στο κοινό.

 

 

Τελικός Survivor All Star: Οι καλύτερες στιγμές

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, προβλήθηκαν διάφορα αφιερωματικά βίντεο με αγαπημένες στιγμές από αυτούς τους 6,5 μήνες που οι παίκτες έζησαν στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ αυτών, ήταν οι αστείες στιγμές από τα "Παιχνίδια της Καραϊβικής", τα παιχνίδια ερωτήσεων, όπου οι Survivors χαλάρωναν, έκαναν πλάκα και ξεχνούσαν για λίγο τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στη ζούγκλα.

 

 

Τις περισσότερες φορές, βέβαια, τα πράγματα στο παιχνίδι δεν ήταν ρόδινα. Οι παίκτες "έσπασαν", "λύγισαν" και χρειάστηκε να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν αυτό το δύσκολο ταξίδι.

 

 

Σε άλλο σημείο της βραδιάς, είδαμε, επίσης, τις καλύτερες στιγμές των παικτών στους στίβους μάχης, εκεί όπου έδιναν το 100% του εαυτού τους, διεκδικώντας έπαθλα και ασυλίες. Άλλωστε, ένα μεγάλο μέρος του Survivor είναι τα συναρπαστικά αγωνίσματα που παρακολουθούσαμε κάθε βράδυ ανάμεσα στις ομάδες.

 

 

Τελικός Survivor All Star: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

 

 

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης, αφού το "πήρε" και το 2021.

Η ανακοίνωση ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε (ξανά) με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

 

 

 

 

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν οριακή.

"Δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος...Αγαπάτε. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε το, όσοι θέλετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή" ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον συμπαίκτη του για τη νίκη του, ενώ δήλωσε ανακουφισμένος μετά το τέλος της βραδιάς.

Ο Γιώργος Λιανός, πάντως, αναφώνησε με μεγάλο ενθουσιασμό πως, για τον ίδιο, είναι νικητές και οι δύο φιναλίστ.

Survivor All Star: Το ποσό που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του φετινού Survivor και αυτή τη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πραγματικά τεράστιο ποσό.

Ο ίδιος, πέρα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που λαμβάνει ως νικητής, κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμη 135.000 για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης, ολοκληρώνει την παρουσία του στο Survivor All Star, με 235.00 ευρώ, αλλά και με ένα αυτοκίνητο.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση