Survivor 2024: Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και ο πρώτος MVP – Τι θα δούμε απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 13:00 Survivor 2024: Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και ο πρώτος MVP – Τι θα δούμε απόψε

Με τους Μαχητές να έχουν χάσει τις δυο πρώτες ασυλίες του φετινού Survivor, ο τρίτος αγώνας ασυλίας αποκτά ξεχωριστεί σημασία.

Παρά τη βελτιωμένη απόδοση των Μπλε, η δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας.

Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση